Yee!

Hej!
Nu börjar jag få slut på rubriker, hehe!
Snart så ska vi gå ner till våra grannar för att hon fyller 18 år i dag! :) Det får bli ett kort inlägg för nu ska vi gå. Så jag säger bara GRATTIS Paulina på din 18 års dag!:D
Hare bra!

Allsång ^^

Hejsan alla fina!
Nu sitter jag hemma och väntar på att vi ska äta middag! ;) Och senare ska jag och mamma kolla på allsång på skansen, så det är väl bara att börja värma upp rösten, haha! :P
Och i morgon så ska jag nog åka till Malin och Debbie ska också vara där och så om det blir bra väder då ska vi nog bada i Malins pool! Men om det är dåligt väder så är det ju inte så kul :/
Men nu har jag inte så ycket mer att säga så..
Bye bye! <3

Gullivers Resor.

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! :) Idag så ska jag inte göra så mycket kanske ringa någon eller något. Hehe, i går så hyrde jag och mamma en film som familjen skulle kolla på och den heter Gullivers Resor, ganska bra faktiskt;) Men i allafall. Jag har fått en fråga som jag tänkte svara på! :)
Sv; Tack! Jag gör min design på något som heter Keynote som jag tror bara finns på mac books!  ;)
Det var väl det!
Kram :)

215!

Hej! :)
Det här inlägget är det 215 inlägget! :) Jippie! ;) Inte för att det är något speciellt men...
Haha, snart ska jag och mamma åka till nacka för att jag ska köpa ett par jeans, från gina tricot! Och en tidning! Som jag kan läsa nu när det inte är strand väder! Eller så kan jag läsa den när det är strand väder, hihi, vi får se när och vart jag läser den ;)
Men sen när vi kommit hem från nacka så ska jag mamma och Lotta kankse plocka blåbär, mm... gott! Men det förstås om det blir bra väder!:) Eller alla fall uppbehåll ;)
Menmen... juste på lördag så ska jag mamma och pappa gå på bröllop, min mammas kusin ska gifta sig! Kul kul! Och då ska jag ta massa bilder<! Och sen efter bröloppet så ska jag sova över hos Lotte, och där ska jag få bada i deras badkar (har inget badkar hemma) och så ska jajg ha lite mysigt!
I allafall... nu ska vi åka till nacka och shoppa lite! :)
Hare bra!<3

Örebro!

Heej;)
Nu är jag hemma hos Jennifer och hon håller på att tjata om att jag inte ska skriva ,men jag måste skriva lite :) I allafall i morgon ska vi åka till farfar i Örebro! Och då kommer jag att ta med mig datan men det är inte säkert att internet funkar! ;) Menmen... Nu är det min tur att tjata på Jennifer, jag vill hoppa! :)
Ses! :D

Halloj!

Hellu!
Sory att jag inte har skrivit på typ HUNDRA år ;) Men i allafall nu är jag hemma hos Evelinn och vi ska snart äta! :)
Och hela dagen idag och hela dagen i går låg vi på straden så skönt! :) Men jag har inte så mycket mer att säga så...
Juste jag ska försöka att skriva me roch oftare, men ni får stå ut med  att det dröjer en dag eller två! :)
Menmen..
Hare gött:)