Bild från igår

Hej hej! 
Det här får bli ett snabbt inlägg för honner inte skriva nu ;) Men jag var i alla fall på 12 års fest i går och då tog vi lite bilder! Här är en bild på mig i alla fall ;)
 
 
Ha det bra! / Mej :)

Don´t forget to be yourself

 

Snart skola...

Hejsan! 
Idag har jag och mamma varit och handlat och jag köpte lite prylar nu tills skolan börjar :) Jag köpte tre mappar som man kan ha till olika ämnen, en rosa en lila och en turkås. Jag köpte två stora A4 block, ett med randigt papper i och den var randig på utsidan också ;) Sen köpte jag ett block med rutor i som var lila på utsidan! Nu är jag redo inför skolstarten, är ni det? :) 
 
Glöm inte att kommentera! <3

Justin Bieber -Sweden den 22 April

                                       
                                                   

Bio + shopping

Haj på daj! :D
Idag så har jag varit på bio tillsammans med Malin, Simone och Debbie! Vi kollade på Madagaskar 3 i 3D. Den var bra, haha, om ni gillar animerade filmer (som jag) så rekomenderar jag den! Dom skulle komma till mig innan så vi hann vara lite med varandra, dom kom ungefär vid 12 och så åt vi lunch och lite så. Sen åkte vi hemmi från vid halv 2 för att hämta ut biljetterna och så ville vi gå och kolla lite i affärerna innan filmen började. Ingen av oss hittade något som vi skulle köpa :P 
Efter bion så stannade vi i Nacka Forum (för Malin hade en jacka som hon skulle byta på Zara men dom hade inte den butiken i Sickla så då stannade vi i Nacka), jag ville gå på Bik Bok och då visade det sig att om man köpte ett par jeans så fick man välja en annan valfri vara för 199 kr. Jag behövde ett par jeans så jag gick in och bad mamma hitta ett par snygga jeans. Vi hittade ett per svarta jeans och en snygg kornblå tröja som passade och så gick vi och betalade :) Hon i kassan sa att det var extra bra pris på en skit snygg tröja för dom som handlade på Bik Bok så en sån fick det bli också! Bilder på de nya kläderna kommer i morgon ;) 
 
Liten bild på en blomma <3

Teenager are the most misunderstood people on earth. Were treated like children but expected like adults.


Sveriges kung ;)

Hej 
Jag tänkte bara bjuda på den här otroligt roliga bilden på kungen :) 
 
Haha.. :D Kolla bara tanten där nere och Silvia ser inte heller ut att tycka det är behagligt att sitta där :) Vad tycker ni om den här bilden? Kommentera :thumbup:

hejsan hoppsan

Hej Hej! 
 

Detta är Jennifer som skriver , just nu sitter jag och felicia och smsar och är inne på datan... ;)
vi har precis kollat på trailer på Madagaskar 3 (som är skit bra (för jag har sett det) )... :P
Idag har vi fikat :D haha med Otto , Ebba , Lion och såklart hennes föräldrar haha..
Vet inte mer vad jag ska skriva så det här var allt för mig:) 
 
Hej då , Puss Fille jag älskar dig !! <333 :*

Tips?

Hel hej! :)
just nu så skypar jag med Jennifer och hon kollar på One Direktion på TV så det är som att prata med en vägg :P  Idag som sagt så var jag med Malin ocih vi bakde chokladnbollar, som blev jättegoda! Sen fixade vi en ny design till våran blogg WeSayHigh4, men det gick inte att lägga in den för det var något fel med blogg.se som dom häll på att åtgärda ;) Men då vet ni att design är på väg till den bloggen i alla fall!
Är det någon som har tips på bra filmer som går på bio nu? Kommentera och berätta om ni har sett en bra film nyligen på bio och säg vad ni tyckte om den. Jag skulle vilja gå på bio men har så svårt att välja film så Kommentera! 
 
My new shoes! <3

Gästinlägg //Malin

Heej ;)
Nu är det Malin som skriver här! Just nu är jag hemma hos Fille och vi har typ precis ätit chokladbollar mmmmm.... :D Fille ville att jag skulle göra ett inlägg men vet inte om vad haha ;) Så det var det hejdå! <3
Här är i allafall min blogg! Tryck här bara ;)
 
 

Krångel (bildbomb)

Hej!
Det blev lite krångel med USB mitten så jag hr bara bilder från när jag och Tindra tog kort på början av sommaren på min data resten är på mammas data fortfarande ;) Så ni får bilder från början av sommaren istället!<3
 
 

Fredag

Hej! 
Idag är det fredag och det känns som att det spelar ingen roll för det är ju sommarlov (i alla fall ett litet tag till) :) Mina planer inför helgen är i morgon ska jag på ett års kalas och kameran följer med så det kommer bilder ;) På söndag så ska jag kanske träffa Malin och Debbie, vi har inte bestämt något ännu! 
Det kommer att komma en bildbomb varje gång jag tömmer kameran, så när jag lägger in bilderna från kameran så kommer jag lägga in nya frächa bilder varje gång :P Men jag måste låna mammas och pappas data varje gång jag vill ha bilder som jag har tagit med min kamera och nu är jag inne på min data så jag kan inte lägga in några bilder just nu. 
 
Jätte gammal bild! Det är jag med rödrandiga strumpbyxor och Simone med blå :D De andra är dagis kompisar! <3
 
 

Ny design

Hello!
Just nu ligger jag i sängen och chattar med Jennifer på Facebook, hon har tydligen en pojkvän! Här hänger man inte med mycket ;) Jaja, idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma och tagit det lugnt medans Malin har fått sköta allt fix med bloggen! Och tack säger vi till det :)  Men i morgon blir det annat. Först kommer farfar vid halv åtta (på morgonen!) Sen ska vi in till stan för att köpa ett par skor vid tolv. Det lär ju ta ett litet tag, sen ska vi hem och kanske vila lite eller något sen ska vi på födelsedags fika för att min kusin fyller 19 år!
Tack så mycket för hjälpen med bloggen Malin, du är bäst! Kika in på hennes bloggg, tryck HÄR för att komma till den! 
Old pic!<3
Vad tycker ni? I love it ;)<3
 

Så bra! ^^

 
Jag bara älskar den här låten. Den är så bra! Själva videon, själva han, ja ALLT :D 
Jag vet inte men det har varit ganska mycket att tänka på med bloggen och allt så jag har glömt o säga att jag ska gå på hans konsert i April! Jqg och Jennifer ska gå tillsammans. Cajsa fick tyvärr inga biljetter till hans första konsert men hon fick som tur va till den andra som han ska göra!
 
God natt från mig!<3

Bilder på mitt rum

Hej!
Det var osmart av mig att inte ta bilder innan jag gjorde ordning men det som är lila på bilden nu, som gardinerna mattan ljusen och filten, var rosa innan.
 

Mina fina tjejor!

Hej på er! 
Jag har fått massa härliga kommentarer, och till Simone och Malin vill jag bara säga att ni är bäst! Ni betyder allt för mig!<3 (Självklart betyder alla mina kompisar jätte mycket för mig men Simone och Malin hade kommenterat.) Jag fick också en kommentar som frågade om jag inte kunde ha dagens outfit. Jag ska nog börja med det, men det blir nog lite senare, kanske i höst eller så :) 
Men men.. Idag följde jag med mamma och handlade och då stannade vi på Rusta för jag hade bestemt mig för att jag ville göra om i mitt rum, och det är så enkelt för mina väggar är bara svart vita så har jag en färg på kuddar och gardiner osv. Då hade jag i alla fall bestemt mig fär att byta detalj färg från rosa till plommon lila. Vi handlade en matta, två block ljus, gardiner, en lampskärm och en mysig filt. Allt i plommon lila då förutom lampskärmen som var svart! Så i morgon blir det väl att jag får städa lite och sen att vi fixar iordning allt :) Bilder kommer i morgon! 
 
Ha det bra!
 
Gammal bild!

Nytt i garderoben

Hej! 
Idag har jag mamma och pappa varit i Solna centrum och shoppat lite! Jag kännde att jag behövde lite mer kläder, (host) jag får knappt plats med dom kläder jag redan har! Nej, jag måste rensa ur min garderob, igen!
 
Gina tricot - 129 :-
Gina tricot - 149 :-
Gina tricot - 249 :- 
Jag köpte den sista tröjan i svart med ett vitt kors men den fanns inte på hemsidan. Och jag tog inte egna bilder efter som att jag inte har en kamera som man kan lägga in bilderna på datan med. 
Jag köpte också en ring med ett kors på, ett halsband med vingar på och ett halsband med tre olika halsband på lixom. Det är lite svårt att förklara :P 

Är sommaren slut?

Hej hej!
Jag vet att jag inte har sjrivit på (väldigt) länge, och jag vet också att jag alltid säger samma sak att jag ska börja skriva igen och bla bla bla.... men jag har inte skrivit nu på sista tiden för att jag inte har haft tid. Just nu är det en väldigt tråkig design, men jag ska fixa det! 
I början av sommar lovet så fick jag en ssystemkamera av ina underbara föreldrar, den har jag använt flitigt men har inte kommit på hur man laddar in bilderna på min data så alla bilder ligger på mammas data. Jag har varit på Simones landställe också, det var mysigt, äta Tacos, sola och lösa korsord är inte så dumt! Jag hann bara vara hemma i en dag innan vi skulle åka till min farfar i Örebro. Den här gången var det mammas kusin och hennes familj som skulle följa med. Med en liten bebis med så blev det ingen rast eller vila (förutom när han sov). Jag fick lära mig mer om kameran och några foto tips, (kusinens kille är fotograf) så jag längtar efteratt lägga in bilder som jag har tagit :) Vi skulle ha åkt till Gotland också men det kom någonting emellan.
Den här sommaren har inte riktigt blivit som jag tänkt mig, nästan ingen sol, jag har inte varit så mycket med mina kompisar och jag har inte badat en enda gång! Men sommaren är väl inte slut än?
 
Kramisar från mig!
 
Midsommar <3