Aj...

Hej!
Idag har vi varit på straden hela dagen! Det var jätte mysigt förutom att jag inte fick vara så mycket i solen efter som att jag brännde mig i går! :( Aj aj... Men det går nog över om en vecka eller så! :) Men i allafall jag kan inte skrivga nu för jag ska packa mina saker och gå hem och göra mig i ordning för att Lotta, Evelinn och Paulina ska äta hos oss! :) Men jag skriver mer senare i kväll! :)
Puss o Kram :)

Tält

Hej!
Nuligger jag i ett tält på Evelinns tomt ;) Mysigt<3 Vi har presic kollat på the last song den var skit bra :)Men Evelinns data är konstig så ag kan inte skriva! Thihi<3 Menmen...
Se ya soon<3

Nej!

Hej :)
Haha, det rimmar ;)
Aja, Idag står det att det ska regna och det vill jag inte! Men nu ser det ut att bli ra väder men vi får väl se hur det blir med det! Men i allafall det var jätte roligt i går, vi fotade (dock med min kamera) dansade runt stågen och gosade med alla kaninungarna :) Idag blir det samma sak fat inte dansa runt stången förstås ;) Haha, men nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska vi gå ner till grannarna<3
Puss o Kram<3
PS: Kolla in Linneas blogg www.linneasplats.blogg.se :)
Linnea!<3
Och om ni undrar så när jag trycker på eneter och vill ha mellan rum mellan mina rader så sätts det i hop när jag lägger in det på bloggen! <3

Glad Midsommar!

HEj :)
Nu sitter jag och väntar på att gå ner till grannarna och fira midsommar! Först ska vi äta sill lunch, sen efter det ska vi åka på flak efter pappas bil ner till midsommarstången ich dansa och fika med mammas goda kladdkakemuffins!<3
Facelook ;)
Jag och min enäggstvilling! xD
Det kommer en bild på vad jag har på mig sen, datan tar inte så bra bilder ;)
Nej, nu ska vi gå ner till grannarna! :)
Glad midsommar! <3

Jordgubbar!

Hej ;)
Nu sitter jag och Jennifer och äter jordgubbar med mjölk, mm... gott :D Men vi ska väl göra någon annan mat också det var inte så många jordgubbar, någon macka elle så :) Men i alla fall, nu skypar vi med David. Och snart kommer Simone! Då ska vi kanske cykla till brunn eller något sånt ;)
Men jag har inte så mycket mer att säga så... Jag skriver senar! :)
Puss o Kram <3

Bilden!

HEJ ;)
Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in en bild på hur jag såg ut men jag kommer inte att lägga in en bild på mig för att idag är jag så ful!;) Haha!
Men i allafall, nu är jag hemma hos Jennifer och snart så ska vi gå hem till mig. Jennifer ska sova hos mig!
Men nu sitter vi och dricker festis och håller på att flumma oss, och har precis ätit chokladpudding,  så jag bjuder på en bild i allafall ;)
Chokladpudding, mm...
...och festisar ;)
'
Jag och Jennifer bjuder ;)
Men nu ska Jennifer packa, kanske skriver mer senare eller i morgon ;)
Puss o Kram ♥

Ny design kommer snart!

HEJ!
Förlåt för att jag inte skriver så ofta men det beror lite på att mitt internet håller på att krångla! Och att jag inte har tid. Men jag ska ha tåla mod med internet och ta mig tid att skriva!:) Men i allafall. Nu ska jag nog snart göra en ny design till bloggen:)
Men men, idag ska jag nog kanske vara med Debbie;) Men då får jag gå eller cyckla, men då kan jag lyssna på musik på min ipod, jag laddade ner ny musik i går, så då blir det lite roligare att lyssna. Men jag ska klä på mig och göra mig i ordning så jag kan lägga in en bild på mig för du ser jag hemsk ut;) Fast det gör jag snart jag orkar inte;) hehe!
Men jag har en fråga: Tycker ni att det är mysigt när det regnar ute?
Kommentera och svara vad ni tycker! ;)
Men nu ska jag gå och titta på TV en liten stund och och sen ska jag göra mig i ordning som jag sa!
Kommer med bilden sen! Puss Puss!♥

Goda och Dåliga nyheter!

Hej :)
Nu sitter jag hemma hos Malin och vi har presic kollat på en film, "Harry Potter och Halvblodsprinsen" och den var sådär;) Och dom goda nyheterna är att jag Malin och Debbie är tillsamans och vi ska sova över hemma hos mig! Och dom dåliga är att Simone är sjuk:( Vi hälsar krya på dig! :)
Men jag skriver nog mer senare i kväll och lägger in en bild på hur jag såg ut på sko9lavslutmimgen!

Hare bra! :) 

Så SÖÖT!

Hej ;)
Förlåt för att jag inte skriver så ofta men jag har typ aldrig tid :( Men nu har jag det :D
.   
Är absolut den här SÖTA sovande lilla kanin babyn!♥
Men nu ska jag gå :)
Puss o Kram <3

Bada!

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ganska länge men när jag kom hem från möja så åkte vi till min mormor för att hon fyllde år! Och när vi kom hem så orkade jag inte ;)
Men i allafall det var jätte roligt på möja vi gjorde 7 kamp det var jätte kul, sen fick alla lag gdis som man skulle dela upp inom laget och då satt ludde och någon annan i min säng och delade upp det så de var socker i hela sängen sen ;) Men det gick bort! Men i alla fall sen på onsdagen var vi i skolan och sen efter skolan så åkte jag Malin Debbie och Simone till GRÖNAN det ar skit kul! Malin Debbie och Simone tjatade upp mig i kvasten (Jag tyckte inte om att åka så mycket) Men jag åkte och sen åkte jag och Simone den typ 8 gånger;) Medan Malin och Debbie åkte andra grejor! Sen tjatade dom upp mig i twister och den var SKIT rolig! Den åkte vi 3 gånger och så gick vi i lustiga huset!
Men det so inte var så roligt var att Malin tappade sin mobil (troligtvis i vattnet) men vi hoppas att den är på land!
Men nu ska jag gå till Debbie och BADA! :D
Puss o Kram:)
PS: Bilder kommer!