Wiee

YES! Det kan inte bli bättre! Nu har jag äntligen min data igen. Nu kan jag göra allt som jag ska göra igen! :) Tack Tindra efter som att jag fick låna din data medans min var trasig! Ses senare nu ska jag göra lite uppgifter jag inte kunat göra! :)

Svar på frågestunden

Frågor från Deb.

1. Beskriv Din Dröm Pojkvän ?

2. Kan Du Beskriva Mig Med 10 Ord ?

3. Om Du Hade Tre Önskningar Vad Skulle Du Ha Önskat Då ?

4. Kan DU Beskriva Din Dröm Bil ?

Svar till Deb:

1. Min dröm pojkvän är helt klart Justin! :)

2. Såklart att jag kan, Du är: Snäll, söt, rolig, knasig, fin, en av alla mina bästisar :D <3

3. 1. Jag skulle önska att jag hade vingar så att jag kunde flyga, (Mer ängla liknande vingar). 2. Att det föralltid var fred på jorden. 3. Att jag var rik.

4. Min dröm bil är rosa rund liten sak, med värsta lyxen och så ska den så klart vara miljövänlig.

Svar till Simone:

1. Vad skulle du vilja ha för syskon om du hade ett, kille tjej, liten, stor, emo, fjortis snyggare än du, fulare än du?

Svar till Simone:

1. Jag skulle vilja ha en lilla syster men inte för liten för då skulle hon bara iriterra mig. Hon skulle gilla natuliga saker. det skulle vara roligt om hon gillade att sjunga och dansa. Hon skulle inte vara snyggare än mig, för det skulle inte vara kul :P Hon skulle inte vara Emo eller fjortis eller så.

 

Fråga från tindra:

1. Är jag din bästis? Vill du köra temple run?

 

Svar till Tindra:

1. Självklart att du är det. Men bland andra :)

2. Hihi, ja.

 

Frågor från Cajsa:

1.Vill du ha syskon?

2. Vilken är din favoritmaträtt?

3.Vad vill du bli när du blir stor?

4. Vad är det bästa du vet?

5. Vad är det bästa du vet med Justin Bieber?

6. Favorit låt med Justin?

7. Skriiiiv exakt vad du tycker om Ulrik Munther! ;)

 

1. Ja, om du läser Simones svar kan du se.

2. Heltklart Tacos :)

3. Jag vill bli fotograf eller stylist eller florist eller frisör. Det finns många saker som jag inte vet hels säkert, men det är ju ganska långt klart.

4. Mina kompisar, mina djur, min familj, musik, Justin och foton :)

5. Hans röst och han värkar ha en bra personlighet <3

6. Pray är bra, men ändå love me. Alla helt enkelt <3

7. Asså. Du kanske tror att jag inte gillar honom bara för att jag säger något varje gång du säger något om honom. Han är bra på att sjunga och är ganska söt. Men jag gillar Justin mer.


Simone här :)

Hejsan hoppsan i galoppsan :)

Jag heter Simone och jag är BÄST!
Jag fyller år på Söndag :D 22/1 :)

Nu sak vi ha bild, med Ninni :)

Det ska bli kul...???

Aja... jag kan skriva mer sen :) Hare gött simma lugnt :) <3

// Simone 

PS. Felicia sitter bredvid mig :)

Frågestund


FRÅGA VAD DU VILL! :)


Hej! :P /Tindra <3

Felicia (som äger bloggen) sa att jag får blogga om vad jag vill! :D
Då börjar jag med att skriva vad jag gör, jag sitter i en lektion och ska ha spanska, Cajsa (som äger bloggen: cajsabieber.blogg.se) sitter brevid mig, pssst! den e bra! läs den! :P
Vi har spanska med vår lärare Tobias Griedl, han har ingen blogg :( tror jag ;D
Och Jenpans syster Ronja är här :)
Nu måste jag gå! (undrar varför man skriver måste gå, jag sitter ju kvar här, i klassrummet...? :O ;)
Hejdå! <3
//Tindra

Fåglar

Fåglar, många olika små stora tjocka smala. Jag satt och kollade genom fönstret på fåglarna i våran fågelmatare, jag fick en favorit, det var typ en toffsmes. Det var mest småfåglar i början och sen så kom det det koltrastar och jag ba, kolla mamma nu kommer dom onda fåglarna. Mamma: Nej, det är koltrastar dom är inte onda, dom vill oxå ha mat. Jag: Men är det inte sånna som häxor har när dom åker på sin kvast? Mamma: Nej, det är korpar. Jag: Jaha, hehe :)

Hihi, bara en liten rolig sak. Men nu sitter jag och fikar med min mormor mamma och pappa :)
Men jag skriver mer senare eller i morgon! <3

Fortsätt så

Det är jättebra. Jag blir jätteglad, jag har tipsat om min blogg på Facebook och då ser jag att min statestik går upp och når nästan 20 läsare :) Det kanske inte är så jättebra men det är bra för mig i alla fall.
Så ni som ser det här snälla sluta inte läsa min blogg.

I kväll så blir det nog "Gladiatorerna" och en stor skål med godis, som man egentligen inte borde äta upp men som man gör i alla fall. Så ett tips är att man inte häller skålen full :) Jag ska nog inte göra det i alla fall.


När jag hör din röst

Nu sitter jag och kollar på pappas kompisar som sitter och äter mcdonalds mat. Jag har precis läst lite i min braiga bok :) Sen äger, Twilight är dom bästa böckerna jag läst.

Men jag bloggar lite mer senare :)


"The voice sverige"

Hej. Nu sitter jag och har precis ärtit mammas goda hemmalagade pizza. Mmm, jättegod :) Nu ska jag duscha och sen så ska jag mamma och pappa se på "The voice sverige" jag tycker att det är bra, men jag tycker ändå att det är ungefär samma sak som "True talent" men men.
I helgen så ska jag inte göra något speciellt, tror jag i alla fall. Är det någon som vet hur man ändrar facebook till rosa? Om det är någon som vet, som läser det här, snälla berätta, jag vill ha rosa facebook.
Och på tal om data och facebook så är min fina lilla mac data trasig ;( Jag har typ stött in den i en vägg så jag kan inte stoppa in USB minnen, osv. Men jag har fått en lapp av data snubben i våran skola så jag ska lämna in den på måndag så får jag den typ på fredagen eller så :)
Och en annan sak är att i dag så är det fredag den 13 men det har inte hänt mig något olykligt i alla fall. Men vi hade prov på NO:n i dag och jag vet inte hur det gick, men jag tror att jag klarade mig i alla fall.


Finaste :)


Jag bryr mig inte om vad du tycker, så länge det inte är något bra

.

VILL HA

Jag vill värkligen ha den! Ska önska mig den när jag fyller år! :D

Gäst bloggare

Hellu! Cajsa här som tänkte gästblogga lite :) Eller Fille tvinga mig! Vi sitter och gör typ nada. Ska snart gå in på Engelska och sen så ska vi ha idrott. Wiee. Sen slutar vi! Skönt. Slutar typ 10 över 2. Men jag vet inte vad jag ska skriva om.. Vi sitter iaf (jag, felicia, tindra, simone, ronja, rebecka och jennifer) i korridoren och gör nada! Kul va?
Min bebbo! Love u <3

If you fall, i fall with you


...


Grattiz <3

Grattis Malin på din 13 födelse dag jag hoppas att d får en underbar dag så får vi fira dig en annan dag :D
Grattis! <3

Dåligt samvete

Jag fångades in i bokens värld under jullovet. Jag läste "Om jag kunde drömma" efter att jag sett alla tre Twilight filmerna som jag fick i julklapp. Och  nu har jag lånat den andra boken"När jag hör din röst" kommer antagligen att fastna i den också. Men nu så har jag ju internet här i skolan så då kan jag skriva lite oftare! Men nu ska jag gå in och ha Svenska/SO :)

Bye Bye

Nej, rto inte att jag ska ta bort den här bloggen... Men den andra madebyfille. Jag skrev typ två inlägg sen så orkade jag inte mer. Bara så ni vet så har jag tagit bort den.