Onsdag 31 oktober! Halloween

Hejsan hoppsan! 
Hur mår ni idag? Själv mår jag bra och sitter framför datan och chattar med friends ;) Malin och Debbie sov här i går och det var jätte mysigt! Vi åt chips och pratade hela kvällen. Det var lite tråkigt att Simone inte var med, hon är i spanien! INte ett dugg avis! Neeej! Jag tycker att det är jätte mysigt med regn och kyla... 
 
Men men... senare idag så ska jag och pappa åka och möta upp mamma i Gustavsberg så ska vå äta där och sen efter så ska jag göra en andsiktsbehandling ;) Föresten så sa Malin och Debbie att det var Halloween idag och inte i lördags som jag sa, haha, opps mitt fel ;)  Men nu ska jag gå och göra någon nytta, typ plocka ur diskmaskinen eller bädda rent i min säng! Kul! :thumbdown: Uppdaterar mer sen ;) Kramar

My room!

 
 
 
 
Jag tänkte ha ett sängbor men det fick bli en steg grej i stället ;) 
 
 
Dom sista bilderna var bara lite övriga bilder på resten av mitt rum! ;) 
 
Sen bakade jag och Debbie chokladbollar :D 

Die in your arms - Justin Bieber

Hola! 
Just nu sitter jag och Debbie i mitt rum och lyssnar på Believe! Den är så bra! Bästa skivan! Haha, men snart så ska vi äta någonting och så kanske vi hittar på någonting annat ;) Men har ni några bra förslag på vad man kan göra när det regnar och är kallt ute? Några bra förslag? 
Bilder kommer senare ;) 

Diamond - Rihanna

 

Tisdag 30: oktober 2012

Hej! 
Nu sitter jag och njuter av varm choklad med vispgrädde... Mmmm, så gott. Men i alla fall, i går så var jag som sagt med farmor och shoppade, det blev ett par jeans.. och en tröja :D Så nu är jag lycklig ;) Idag händer det nog inget speciellt.. Pappa är ledig så vi ska nog hitta på något. 
 
På fredag så ska jagvju på X-Factor med mina tjejor! Men Cajsa sa att !D inte skulle vara på genrepet som vi ska gå på :( Men det blir kul i alla fall ;) Här hittar ni i alla fallCajsas blogg!  
Bilder kommer snart :D Kram!

Glad!

Hej! 
Jag har precis ätit frukost och sitter framför datorn och försöker att försriva tiden tills min buss går kl: 11:14! Jag ska åka till Nacka Forum och shoppa lite med farmor ;) Jag tror att jag ska köpa ett par Jeans... Eller en stickad tröja.. Jag vet inte riktigt ännuy jag har beslutsångest :O Inte kul. Men men... ;) 
 
Det kom inte upp några bider på pumpan igår, det beror på att bilderna blev dåliga för att det var för mörkt och så... Men den var fin i alla fall ;) Men jag kan lägga upp en bild på det jag köper idag i alla fall! 
 
Meen... gissa vad jag ska göra på fredag? Jag ska gå på X-Factor och kolla på !D som ska vara gäst artister :D Tillsammans med Cajsa och Tindra! Det kommer att bli Awesome :D Men nu så ska jag spela lite tills min buss går! Skriver mer senare! Kram♥

Ny kategori

Jag tänkte att jag skulle ha en kategori som handlar om min "sjukdom" det är ju ingen fara längre men om vad det innebär och åter besök osv. för er som vill veta. 

Helloween!

Hejsan!
Just nu så ligger jag i sängen och chattar med Cajsa och Jennifer medans jag spelar lite spel på Facebook ;) Idag så går man väl bus eller godis? Aja, i alla fall så frågade jag mamma om vi inte kunde köpa en pumpa och skära ögon och mun osv. på den och ha ljus i den. Vi har aldrig haft en pumpa så här på Helloween förut så det var kul :) Jag tog lite kort på den men det var såpass mörkt så det blev inga bra bilder, men jag ska tända den i morgon igen bara för att fota den, haha! 
 
Vi har ju en damm på våran tomt som vi har fiksar i på sommaren, (den här sommaren) så vi var tvugna att ta in dom nu när det börjar bli kallt, så mamma och pappa var och köpte ett litet akvarium att ha dom i, och efter som att vi har katt så var det ty tvunget att stå på en byro så hon inte kunde hoppa upp eller nåt. Men i alla fall så var vi på Jysk och köpte en jätte kullig liten byro som nu står i badrummet med fiskarna i. Det är inga speciella fiskar men det är en som är kol, den är typ vid med röda läppar och röda fenor ;) Aja, nu ska jag spela lite, vi hör i morgon, då kommer det bilder och lite så :D<3

SNÖ!

Halloj!
Jag glömde att säga att det har snöat! :D Jag tror att dom flesta av er redan har sett det men jag tänkte bara säga att jag tycker att det är kul :D 

Höstlov!

Hej! 
Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att X-Faktor ska börja. Jag spelar lite spel på facebook och chattar med Malin ;) Här hittar du hennes blogg! 
 
MEn det är så skönt för nu är det HÖSTLOV, jag ska bara slappa ;) Nej, jag har faktiskt ganska mycket som jag har bokat in, men jag uppdaterar mer under lovet! 
 
Ha det bra :D 

I miss the old you!

m

Kaaallt!

Hola! :D
Nu sitter jag i skolan är väntar på att min engelska lärare ska dyka upp. Vi ska typ öva på uttalet i ord idag :P Sen efter Engelska så har vi lunch konstigt nog, det är våran första lektion och vi har luch direkt efter, det är typ bara alla sjuor och småbarnen som äter så tidigt ;) Och på tal om luch så blir det Spenat soppa med mjukt bröd och ost pålägg, där har ni dagen meny :bigeyes: Sen efter luch så har vi NO och matte efter varandra och sisst så har vi Spanska och då så ska vi ha läxförhör på glosor som vi fick förra veckan, och duktig som jag är så har jag övat :cool:
 
Haha, jag är typ desperat efter att hitta en vinter jacka! Det är så sjukt kallt ute och jag har bara en fet dunjacka som är förstor. Är det någon som vet en bra hemsida med fina jackor som inte ör för dyra? Kommentera!
 
Jaja, men efter skolan så kanske jag ska vara med en kompis eller så ska jag åka hem och bara slappa? Vi får se ;) Men en sak är jag ganska säker på och det är att jag ska sätta på Justin i högtalarna när jag kommer hem :thumbup: ♥Justin♥ 
 
Men nu så ska vi ha lektion, jag uppdaterar senare! Kram ♥

Föreläsning

Hej! 
Nu har jag rast, vi har precis lyssnat på en kille som föreläste om HBT. Det var ganska så intressan och jag tycker att det var bra att han berätttade om sig själv och hans liv ;) Snart så ska vi också kolla på en film om samma sak ungefär. Vi har rast och jag lånar Tindras data för att jag inte har satt på min data idag ;) Nu blev det kaos här efter att typ 20 pers samtidigt kom ut från ett klassrum, dom hade typ smällt smällare i skogen och dom pratade med en lärare om det. Idag så slutar vi tio i 3 ich då så kanske jag ska hitta på något med någon kompis :) 
Men nu ska vi gå in, ha det bra! 

Home!

 
 
 
 
 

Bieber Fever!

Omg! Tror jag dog där ett tag! Han är såååå snygg! Jag kan knappt vänta tills i April! Kommer DÖÖÖÖÖ ♥♥

Never Say Never

Hej! 
Snart så ska jag gå upp och kolla på Never Say Never! Den är såå bra! Han är såå bra :) MY LOVE! ♥ 
 
 

Att göra...

Hejsan alla fina :) 
Just nu sitter jag hos Simone och vi har presic ätit frukost och nu ska vi nog snart gå och borsta tänderna ;) 
Haha, idag så ska jag nog åka till nacka och shoppa :D ♥LOVE SHOPPING♥ Haha, nej men...Jag ska köpa två tröjor och en ny vinter jacka :thumbup: Pappa kommer snart och hämtar mig så nu måste vi skynda på lite! 
Ha det bra! Kramizzar 
 

The Hospital

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos Simone och vi äter Chips och tjockar oss medans vi pratar med Rickard på skype :P 
Idag var jag ju på sjukhuset och rönkade, det gick väll bra men det är lite obehagligt men det går om man bara fördöker att slappna av.Dom var tvungen att sötta en infartr så dom kunnde spruta in kontrsat vetska.
Man får välja en radio kanal och jag valde Rix Fm för jag vet att do spekar låtar som jag tycker är bra :) Man ska helst inte röra sig för då blir bilderna helt konstiga men det började klia sjukt mycket på min mage men jag var tvungen att stå ut... Det bullrar och bankar jätte mycket så man hör typ inte musiken... Men men, nör jag rönkade ryggen (vilket dom var tvugna att gör aockså) så blev det onaturligt varmt över hela ryggen, det känndes som när man sätter på rumpvärmaren i bilen, det var obehagligt. Men medans jag låg där så tänkte jag på dunket och att det var olika ytmer och började tänka på olika sånger i mitt huvud! Där har ni min dag ;) 
 
En sån! 

Sova över i morgon!<3

Hej! :) 
Just nu så sitter jag och kollar på TV efter att idag ha varit i skolan och haft trista och lång-tråkiga lektioner och efter skolan så följde Simone med mig hem och som vanligt nät vi är med varandra så kan vi inte sluta skratta ;) Haha... om ett gott skratt skulle förlänga livet så skulle vi nog leva för alltid! <3 Puss på dig ♥ 
Sen så åt jag middag och nu sitter jag mätt och belåten och kollar på TVn och myser med katten. 
I morgon så är det skola igen... men jag ska  bara gå på dom första två lektionerna för att sen så ska mamma hämta mig och vi ska åka in till sjukhuset och rönkta och se så att allt är bra efter tumören och så. Och sen efter det så ska jag åke hem till Simone och så ska jag sova där :D Det kommer att bli mysigt :) 
Jag skriver mer i morgon om hur det gick och allt! Ha det bra<3
 
Min änglalika bästa vän! Du är underbar tack för att du finns! Jag älskar dig! ♥

Gillar inte rubriker...

Hejsan! 
Nu ligger jag i soffan och kollar på TV presic som i går så det är ingen skillnad ;) Jag tror att jag ska gå till skolan i morgon om jag mår bättre, jag har lite ont i halsen men det går nog över. Så idag har jag bara legat och kollat på TV, myst med kattten och ätit isglass, päronsplitt det är så gott!! Men jag har inte gjort så mycket idag och har man ingenting att skriva om så vipps så har man en tråkig rubrik. 
 
Mums :) 

Måndag 15 oktober = Sjuk

Hej! 
Just nu sitter jag och kollar på TV vilket är det jag har gjort i princip hela dagen.. :( Jag är sjuk och det är inte så kul, ont i halsen och mår illa, jag hade häldre varit i skolan med mina kompisar och haft lektioner som vanligt.. ;) 
 
Me<3

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj

 
Man bli helt kär i videon :) Och honom! :D<3
 
 

Trötta!

Hola! 
Nu har Simone åkt, hon skulle åka på handbolls -match, så nu är det bara jag Malin och Debbie kvar :) Igår efter att vi proppat i oss massa god saker så öppnade Debbie sina presenter och hon fick: från mig två par örhängen, från Malin Believe skivan och lite godis och från Simone fick hon tre nagellack och fins cupcakes formar. Så en glad Debbie har vi här idag :D 
Jag undrar om dom bara är trötta eller om dom har tråkigt men Malin vill hålla på och göra massa gymnastiska övningar ;) Haha! Jaja, jag ska kolla så att dom inte gör illa sig eller nått ;) 
Från tre trötta tjejer :)<3
 

Party!

Hejsan! Nu ligger vi och bara tar det lugnt ;) Vi har precis ätit tacos ätit glass och maränger och kollar på x-factor! Jag tycker att Awa är väldigt bra, och Isak men det är väldigt många som är bra jag kan inte välja :) Vem är eran favorit?
Jaja, nu ska jag vara lite social :P


Cake<3

Shopping!

Hola! 
Nu sitter jag i skolan och skriver lite på en NO grej ;) Idag är det en ganska bra dag, först hade vi sovmorgon sen efter det har vi Engelska, lunch, NO, matte och sen Spanska sen så slutar vi :) 
Aja, nu till något intressantare, efter skolan så ska jag och Simone åka till nacka och köpa en present till en viss person som nyss fyllt år... :P Och så ska jag köpa en halsduk till mig själv :D ÄLskar att shoppa ;) Jaja, ska skriva lite mer på NO saken nu :thumbdown:
Ha det bäst!<3

Don´t Wake Me Up!

 
Den är så bra :P Man blir glad av den, eller hur? 

Fika!

Nu är jag med Tindra och äter en smörbulle på delselius tillsammans ned Cajsa som kommit hit (ända) från stan ;)






What?

 
 
Tycker ni också att den här musik videon är lite konstig? Jag menar vart kom djuren ifrån :P Men låten är ju bra ;) 

Grattis Debbie!

GRATTIS världens bästa Debbie! 
Du är den i våran lilla grupp som alltid får alla att le bara genom att själv ge ett leende :) Du är lite som jag, det brukar vara du och jag som argumenterar mot Simone och Malin om något litet ;) Mihihi, det är vi (4) mot världen och du vet att vi älskar dig! Hoppas att du har en underbar dag nu! ♥
 
Grattis igen underbara du! :)♥
 
 

Love ya!

Jag älskar er, min kompisar! Ni betyder allt för mig! Några få människor kan få livet att vara så underbart! ♥ Några av er stöttade mig mycket i somras! Jag älskar er ♥

Bra låt!

 
 
Den är ju extra bra för att Justin är med :D 

Jag och mina söta vänner...

Visst är vi söta :)<3

Miss that time!


Live while we´re young!

 
 
Man blir bara så glad av den här låten, eller hur? Och är det bara jag som tycker att Zayn är sjukt gullig? :D

Gäst blogg!

Heej :D
 
I går till i dag så sov Felicia över hos mig med Malin och Simone. Vi har haft det jätte kul. Vi skulle först sova i min gäst stuga, men sen så såg jag  en JÄTTE STOR spindel och det var läskigt så vi flyttade upp till huset och sov i vardagsrummet. För en stund sen så åt vi amerikanska pannkakor till brunch och det var gott. :D <3 Ha en solig Lördag
//Debbie <3  www.wesayhighfour.blogg.se

Kanelbullens dag!

Hej alla glada :)
Idag är det kanelbullens dag och det ska vi fira genom att äta KANELBULLAR :D Haha, nu ska jag snart ha matte och hade nyss NO sen efter skolan så ska jag kanske vara med Malin, hon har inte svarat än.. ;) Jag har inte träffat henne på ett tag så det dkulle vara kul om det gick! Skriver senare!

Puss puss ♥
Bullar in my ♥

Testar blogg.se appen