Nyår med Malin och Debbie!

Hej! Nu är Malin och Debbie hemma hos mig och vi ska snart äta ;) Vi sak äta skagenröre toast till förrätt, tilll varmrätt så ska vi äta oxfilé med potatis gratäng med bea sås och till efterrätt så ska vi äta chokladfondy :D Mmm... gott! Sen blir det mys och sen klockan tolv så blir det ut och kolla på alla raketer, vi har inte köpt några men alla våra grannar typ köper för flera tusen så man kan kolla på alla andras raketer :D Haha, men sen så ska vi grilla korv, alla får komma så det brukar bli några grannar och så :) Jag vet att jag lovade att jag skuklle ta massor med bilder men så blev det inte, men idag så ska jag ta bilder på raketer och mina underbara vänner :D Men vi ska typ äta nu så.... Bilder kommer nästa år ;) Hahah!
 

Trötta tjejor

Aloha! 
Nu sitter jag och Simone med en varsin telefon och kikar med Malin och Debbie ;) Vi kanske ska hitta på någonting lite senare efter att min mormor har kommit och fikat, hon var sjuk på jlaafton så hon ska få sina presenter ocg jag ska få min :D 
 
Igår så Skypade vi med några och när vi hade lagt på så pratade vi typ i en evighet ;) HAha, nej men vi var uppe till typ klockan 2, så nu är vi liiite trötta men det går över. Men nu så ska jag och Simone kika vidare med Debbie och Malin och se vad vi kan knåpa ihop ;) 
För er som inte vet vad kik är så är det gratis chattcenter där man kan chatta med kompisar osv ;) 

Justiiiin!

Såååååååå snyyyyyyygg ♥_♥

Med min hooomie

Hej!
Nu sitter jag och Simone i mitt rum efter att vi har ätit Tacos :D Mmm.. gott! Nu ska vi bara ta det lungt och snacka och kanske äta chips lite senare;)
Idag har jag inte gjort så mycket, jag Simone och mamma var i nacka, igen..  ;) Men jag köpte inget den här gången, vi köpte bara en ny TV! Men nu ska jag vara lite social! Skriver mer i morgon eller senare cfrån telefonen!
 
Ha det bra :)

Frågor ;)

Hej! Debbie hade några frågor..
 
1. Har inte du alla twilligt bökerna?
    Nej jag hade ingen Twilight bok ;)
2. Ta ett kort på kalender för jag fick också en så vi kanske har samma.
    

Haha, inte världens bästa kvallite men det är taged i mörkret med min iPhone ;)
 
3. Vem fick du nagelfilarna och ringen ifrån?
Simone ;) <3
 
4. Det är så att den 24 är det julafton, den 25 juldagen och den 26 annandag jul. :D <3
Hihi ;) Det visste jag väl! :D
 
5. Vi måste träffas när jag har kommit hem igen. :D <3
Absolut! Kramis

Bilder från julafton!

Min mammas kusins man är fotograf och tog lite bilder ;) Ganska fina om jag får säga det själv ;)


Om ett skratt förlänger livet, hur kan tiden gå då fort när man hat kul?


Mys dag!

Nu sitter jag i soffan och kollar på film med mina nya fluffiga tofflor och mysiga mjukisar :) Alla som sov över har precis åkt så nu är det lugnt ;) idag ska jag inte göra något speciellt men i morgon så bär det av till Nacka och shoppa på mellandags rean som börjar i morgon, jag tror att det kommer vara kaos ;)
Igår kom tomten också, för lilla Melvin som inte blev ett dugg rädd, som vi väntat att han skulle bli ;)

Jag fick:
En iPhone 4 vit
Två snygga skal, ett converse och ett med Justin
En lila one pice
Tre presentkort på tre hundra styck
Justins bok
Twilight, första boken
Gråa mysbuxor
Vita fluffiga tofflor
En 1D kalender
En plupp man sätter där hörlurarna ska vara på telefonen
Av min fina bestie fick jag: två nagelfilaroch en jätte fin ring!

Så jag är otroligt glad :D tack alla!

Ha en bra "dag efter julafton dag" ;) *glömt vad det heter*


God Jul bloggen!


Don't trust antone, even the deviel was once an angel.

.

20 december 2012 Fyra dagar till jul

Hellu!
Har nyss ätit en skinkmacka och en kopp med varm choklad! Mmm... Idag är jag hemma för att jag ska vara så frisk som möjligt i morgon, när det är julavsluting :D Och på julafton, som är om bara ynka 4 dagar! Det kommer att bli jätte mysigt! Omg, längtar! Och idag, lite senare så ska jag och pappa åka till mölnvik där de sista julklapparna ska inhandlas!
 
På söndag så ska vi också klä granen :D Efter det så ska vi spela bingolotto, på upesittarkvällen som vi alltid gör, och när jag har gått pch lagt mig så slår mamma in dom sista paketen! Mysig!
Men nu så ska jag gå och klä på mig lite myckläder!
Ha det bäst :)

12:12

Det sägs att jorden ska gå under klockan 20:12 i natt. Om detta inlägg har lagts upp så har det inte skett!
Hoppas på det bästa! Puss

Tidag 18: de December 2012 Sjuk

Hejsan!
Det är så otroligt tråkigt at var sjuk. Man vill kanske inte vara i skolan men man vill ju träffa kompisar osv. Men men, man ska inte klaga ;) Jaghar bara lite ont i halsen och är lite suvig och tror att jag kanske ska gå till skolan i morgon, men det får vi se i morgon bitti!
 
Men nu så är det bara tre dagar kvar till fredag! Jag längtar som attan! Jag vill veta mina betyg och så ska det bli otroligt skönt att ha jullov :D
Jag ska ta lite bilder osv på juladton och nyår så håll utkik för mer bilder och uppdateringar!
Ha det bäst! Kram
En liten mysig snöbild, på min underbara hund :D
 
 

Julklapps shopping

Sorry för no update. Men jag har haft mycket kul att gör i helgen så jag har inte haft tid.
I Fredags så hade jag en vanlig skoladg och på siste lektionen så kom Cajsa och var med. Sen efter det så väntade vi på bussen som kom en timme försent. Sen åkte vi till nacka och där köprte jag lite julklappar ich en mössa till mig själv :) Man kan inte åka till Nacka utan att köpa nått till mig själv. Sen så åt vi i Nacka också. Sen åkte vi hem till Cajsa och hadde mycs, åt chips och spelade Wii :D Vi ställde alarm på klockan åtta för att Caja skulle kolla på Ulrik på musikhjälpen. Vi åt frukost och fixade oss. Jag tog bussen hem och när jag kom hem så var våra grannar där. Jag åt lunch och sen så bakade vi julgodis :D Mmm.. Gott! Sen så vid klockan sju när vi hade bakat klart och lagat mat så blev det dtrömmavbrott. Vi satt där och pratade och tände ljus och hade mys! Sen kom elen tillbaka klockan ett ;) Och igår så gjorde jag absolut ingenting. Jag gick bara runt i mina mjuukisbyxer, osminkad med alrvugt upsatt hår!
 
Och på onsdag så ska jag testa på Cheerleading dt kommer ett bli Awesome :D Jag ska bli en cheerleader! Hahha, ne men det är kul att göra nått som är lite snnolunda.
 
Och till sist, nu är det inte så långt kvar till skolavlutning, betyg osv. Jag ska ha på mig fina klädere och vara stolt över mibna betyg (host). Nej men jag tror att de kommer att vara ganska okej. Och på måndag så är det julafton! Kommer att bli askul! :D

What?

Varför har alla börjat skriva ord utan vokaler? Är det något man gör om man är cool eller har alla vokaler försvunnit från era mobiler? Jag kollade på Insta och alla bah: Lskr dg! Vilket ska betyda Älskar dig! Det är sjukt irriterande och jobbigt att läsa och ett ord som man skriver kan tolkat som nåt helt annat i en andras ögon! Ville bara säga att jag tycker att det är iriterande.

13 december 2012 Lucia

 
Idag är det, som all nog vet, Lucia! Vi har nyss kommit upp från lunchen och innan lunchen så kollade vi på skolans årliga lucia tåg. Det var jätte fint! Men varför är det någon som alltid ska skrika låten och förstöra allt?! Jaja, det var i alla fall fint!
Jag fick ingen fin bild på det, för det var så mörkt så dt blev inge bra ;)

Fuck Cancer!


Justiiiin

OMG! Det är helt sjukt hur mycket man kan älska en person som man aldrig har träffat. Nåja! Man vet ju ända VÄLLDIGT mycket om honom! Han sjunger sjukt bra och är så sjukt SNYGG så att det finns inte! Det är helt otroligt att vi ska kolla på honom om 131 dagar. Kommer att gråta sjukt mycket. Jag har gillat honom i 4 år och det är så stort att han kommer till lilla Sveige! Omg! Längtar, men det kommer att bli tråkigt när det är över, hoppas att han kommer flera gånger! :D 
 
♥_♥

12. 12. 12.

Hejsan! Idag så var det den 12 December 2012 klockan 12 över tol och 12 sekunder. Det kommmer inte att hända igen på typ 100 år. Så jag bjuder på en bild! :D
 

*


If it's meant to be, it Will be

 

14 dagar kvar till julafton

Hejsan!
Kan ni fatta att det bara är 2 veckor kvar till jul? Inte jag i alla fall. Kommer bli myys :) Mammas kusiner kommer hit så det blir lungt!
Men jag har suttit hemma sen klockan ett, det var ju Nobel dagen idag så vi hade en tema dag! Det var chill :) Sen när jag kom hem så gjorde jag lite läxor och sånt tråk! Men jag slog också in en present till mamma efter som att hon fyller år idag!
Grattis Mami! :D <3
Och Malin har även namnsdag! Så grattis säger vi till Malin också ;)
Men nu ska jag gå och tända lite ljus så att det blir mysigt :)

The perfect christmas dress!

Den här har jag beställt idag :D Den ska jag ha på mig på julafton! <3

Torsdag den 6:e December 2012

Hej hej!
Sitter hemma med Malin och vi har precis ätit lite god melis. På lördag så ska vi kanske (jag, Simone, Malin och Debbie) sova över hos Malin och det kommer bli myyys! (Men mellan mig och er, hoppas att vi inte ska kolla på film) ;) Nej, men...
Det var bara en liten uppdatering från oss :D
 

Smile, you are worht it!


Tjääääääääääna

Tjääääna allihopa detta är Jennifer som skriver nu.......
Vi har prcis gjort ett engelska prov och det gick väl sådär just nu tror våran lärare att vi sitter och pluggar till något annat men vi har inget annat att plugga till så vi tar väl en liten rast i hemlighet...
 
Om 10 min så har vi lunch, sjukt tidig lunch kan jag passa på att säga vi har lixom bara haft en lektion en så länge men men... Det jag vänta på just nu är min älskling heheheheehheheeh jaja idag ska jag dra ut lite tänder också :O :O :O ojoj hehe nej jag har inga hål men jag har inte tappat alla mina mjölk tänder så jajajajaja mina vanliga tänder växer över hehehehhehehehe
 
 
jajajajaj hej då detta var allt från mig :P :P
:P looooooove yoooou all!!! <3 <3 :* :*

Snöstorm!

Hola! 
Nu sitter jag hemma hos Jennifer och kolllar på när Ronja spelar Insiana Jones på TV:n ;) Det är snöoväder ute och alla bussar på ingarö är inställda och därmed så är skolan bara öppen för dom som kan ta sig dit. Alltså ine jag ;) Men Noras pappa skulle köraNora till skolan och han kunde köra oss ockå om vi gick dit. Men jag ocg Ronja gjorde den bedömningen att inte gå ut :D
Då dag händer det inte så mycket tror jag! Bara slappa.
 
Jag skulle vilja göra nått speciellt på bloggen. Typ som att.... J, jag vet inte, för om  jag skulle veta så skulle jag göra det! Komentera vad ni tycker att jag ska göra :) Fritt fram! Kommentera :D 
 
Ha en bra snöstormsdag allohoppa! <3

TJÄÄÄÄÄNA BLOGGEN ;)

Tindra häääär! :D Sitter hos Felicia, vi "pluggar" och jag tränar geografi, Fille pluggar historia -.- HATAR historia -.-.-.-.- Nää, men Felicia pluggar faktiskt. ;)
Men...Idag så hade vi idrott, och jag blev forever alone men en person som jag är kär i var i mitt lag så det gick bra ändå. HAN ÄR HELT UNDERBAR!! (OCH ASSÖT!!! :D) När vi kom hit så drack vi varm choklad :D :D :D :* Och innan det så ramlade vi i snön. Och sprang som galningar ;) (Fille säger att bara jag ramlade...Hon ramlade också ;) :D) Ska öva på gitarren snart och imorgon så har vi sovmorgon och gitarr :D <3 Vår gitarr"lärare" gillar inte mig, hahahah :D Jag har haft öroninflamation och har varit hemma hela förra veckan. Men nu är jag tillbaks! :P :P
Långt inlägg men, jaja...
 
HEJDÅ, SKA FORTSÄTTA PLUGGA NU SÅ...............Tjääääääääna ;)
 
// TindraUtanBlogg <3

Bildbomb!

 
 
 
 
 
All phootos taken by: ME! :D

Finaly!

Hejsan!
Nu sitter jag här och har recis ätit lite middag med min härliga familh :)
Igår så sov jag över hos Rebecka, för att vi hade bestämt att vi (med båda familjerna) skulle gå på bio idag! Så vi hade mys spelade spel, och tände alla ljus för att det blev strömm avbrott. Men men! Idag så åkte vi in till Sickla, några klollade på nya vinterskor, och jag köpte på en ny vinter jacka :D

Nog om det! Efter allt shoppande så gick vi och kollade på "Braking Dawn Part 2". Det var den bästa filmen som jag någon sin sätt! Gröt sjukt mycket på slutet! Åh!! Längtar tills den kommer ut på film, då så ska jag kolla på alla filmer i rad! Jag har ockås funderat på att läs om alla böckerna :D Rekomenderar starkt! Både filmerna och böckerna! :D :D
Men nu så ska jag kolla på solsidan!