Twilight

Fick ju dom tre första filmerna i julklapp och sen såg jag "Braking Dawn Part 1" på bio. Sjukt grymma filmer.
Åhhhh, boken. Man bara fastnar i den. Kan inte gå i från den utan att läsa klart kapitlet (hälst hela boken).
Absolut mina bästa bok och film tips!
Kolla på alla filmer. Ni kommer inte att ångra er!

Ny målade naglar

Hej alla fina :)
Nu sitter jag med ny målade nyårs naglar. Och snart så ska vi äta lite. Sen så ska vi grilla korv som vanligt vid 12, så dom som vill komma får komma. och så har jag köpt raketer för en gångs skull. Men bara sånna där små gröna, som man håller i och tänder sen så kastar man iväg den. Och så har vi tomtebloss såklart :)
Vi smäller inte så mycket efter som att Facer är skott rädd :/
Ha det bäst så ses vi nästa år! :D

GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år alle sammans!
Hej då 2011 och Hej 2012! :) Hoppas alla har hittat på ett bra nyårslöfte som ni ska hålla er till!
Ha det bäst :D

Alla fina julklappar

Hej ohc förlåt.
Jag tänkte berätta lite om min jul helg och vad jag ska göra på nyår.
På julafton så var vi hemma hos mig och min familj. Och mammas släckt skulle komma och fira med oss. Först kom min mormor och mammas moster och hennes man. Sen kom mammas kusiner. Vi kollade på kalle och sen så åt vi middag. Sen öppnade vi julklappar och jag fick, en pyjamas, en jättestor toffla som man ska ha båda fötterna i, Justin Biebers skiva, en kalender (som är perfect att skriva läxor osv. i), en Justin almenacka, ett "The boddy shop" paket oliv, en morgonrock, nagel kitt, ett bio kort, uggs, ett nintedo spel, röda jeans, en svart tröja och alla tre Twilight filmerna.
Sen senare på kvällen så spelade - jag, mamma, pappa, mammas kusiner och deras respektive- selskapsspel :) Det var roligt.
.
Och i furrigår var jag Malin och Simone och kollade på bio (Alvin och Gänget 3). Och  dag så ska jag mamma och pappa gå och kolla på bio igen, vi skaa se Braking Dawn. Sen efter så ska vi shoppa lite.
.
På nyår så ska vi bara vara hemma som vanligt och äta gott och kolla på någon film medans vi vetnar på att klockan ska bli 12. Sen vid 12 slaget så ska vi grilla korv så dom som vill komma får komma. Sen smäller vi inte så mycket raketer, det räcker med att kolla på grannarnas ;)
morgontrötta jag och Malin :) När jag sov över hos henne efter bion.

God fortsättning.

Allt kommer alltid att låta som en dålig ursekt men det är sant. Jag firade jul med min mammas släckt och då skrev jag inte. Och desutom så funkr inte mitt internet. Så man kan säga att det var en liten oförberedd blogg paus men nu är jag tillbaka
Men i allafall så ska jag Malin och Simone gå på bio i dag och kolla på Alvin och Gänget 3. Malin vill inte men jag och Simone övertalade henne :) Men nu kommer Malin och hämtar oss! Det kommer bilder från jul och i dag lite senare! :D
Ha det så bra! :)

Roligt på Facebook

Det var ju tur. Men jag vet inte om apor är dumma, men jag är smartare än dom :)

Bild


Fota

Hej :) Vi har håltimme för att våran musik lärare ska repa med dom som ska sjunga på julavslutningen i morgon :) Så nu sitter vi här och gör ingenting. Men jag och Tindra ska gå ut och fota lite nu!

Julkort

Hej :) Nu sitter jag och skriver lite julkort till mina fina far/mor föreldrar :)
Jag kom nästan precis hem från Cajsa. Och när jag kom hem så hjälpte jag pappa att flytta på soffan<3 Men när jag var hemma hos Cajsa så bestämde jag mig för att göra en till blogg. En foto blogg efter som att jag älskar att fota. Men designen på den är bara tillfällig ;) Den är inte så snygg men den får duga ett litet tag! <3 Tryck här om du vill komma till min nya blogg! <3
Men det var allt för mig i dag, men vi hörs i morgon :)

Dagens bild

Den bilden jag hadde i går, hadde jag visst redan haft. Så jag ändrar den till den här.
Jag valde den för att det är mysigt med familj. Jag älskar min familj. Det är mysigt att vara med sin familj på julen och nu är det ju nära jul så jag valde den härbilden för att familjen är härlig. :)

Snöööö <3

Hej! Förlåt för att jag inte skrivit i helgen, men jag har inte hunnit. I lördags så bakade jag julgodis och i går var jag hos min faster i stan för hon fyllde år! :)
Men nu är jag här igen och skriver. Och det är snöar ute! :D Men det är dåligt på ett sätt för pappa kommer antagligen att mula mig! Haha, men det är så det ska vara.
Men jag tänkte att jag ska lägga in en bild varje dag som jag själv har tagit! På någonting.
Och snart är det julafton! Det är alltid så mysigt och i kväll så ska vi klä granen <3
Men nu ska jag ha SO!
.
Ha det bra:)

Rolig händelse

Hej, nu har vi haft våran sista engelska lektion för den här terminen!
Innan engelskan hade vi lunch pch så satt vi med våran musik lärare, och Simone sa "Vi gör vågen" och så gjorde vi det. Det var bara vi i matsalen så ingen såg. Men jag vill också tipsa om våran nya blogg. Tryck här om du vill komma till den:)
Men nu så ska vi ha träslöjd.
Liten bild från oss :D

6 dagar kvar

Hej, nu sitter vi och väntar på att vi ska ha Svenska. Och vi hade precis No. Det gillar inte jag :/ Men mnan måste stå ut om man vill ha bra omdömmen!
Men nu är det bara 6 dagar kvar i skolan, och bara 8 dagar kvar tills julafton. Kan knapt vänta , men det får jag lov att göra! :)
Fiina vänner! <3

Dagens bild


Jag vet

Jag vet... Du vill inte säga något konstigt för du är rädd för att alla ska skaratta. Du vill inte äta för mycket för du vill inte kallas för glupsk. Du vill inte gilla en kändis som ingen annan gillar. Du vill inte ha några kläder som du vet inte är modernt för att du vill inte att andra ska prata om dina kläder. Du vill helt enkelt inte uppfattas som konstig. Men vet  du en sak? Det spelar ingen roll vad andra tycker och tänker om dig, bara du är dig själv. :)

Dagens bild


300 inlägg

Hej, det här är mitt 300:ade inlägg! Jag vet inte vad som är så jätte speciellt, men det är ju kul :)
Och så vill jag säga att det bara är 10 dagar kvar tills det är julafton! :D OCh snart så ska vi klä granen och allt det är såååå mysigt med jul och allt! :) Köpte typ julklappar en månad innan!
Menmen... jag har en bra bild som jag vill visa er!
Jag tycker att det är ett smart ordspråk eller vad man ska säga. Hihi, man kan skriva massa saker och så blir det så :) Det är lite svårt att förklara men om du trycker HÄR så kan du också testa! :D
.
Ha det så bra <3

Blir glad

Hej, nu sitter jag i skolan och håller på att lyssna på när Cajsa och TIndra tjafsar om något. MEn i allafall, vi sitter och väntar på att våran musik lärare ska komma, han är alltid sen!
Men jag kollade på min statestik och jag ser att den stiger och att folk läser den oftare om jag skriver, så jag tänker skriva minst två inlägg varje dag. Och jag vill bara säga tack till er som läser min blogg. Snälla fortsätt med det :)
Det kanske inte är så mycket men jag hoppas på att ni tipsar era vänner också! :)
.
Ta hand om dig :)

Bra text

Hej.
Jag vill bara säga att jag kollade på en blogg och hittade en jätte bra text för dig som inte har så bra självförtroende.
Det är en jätte bra text tycker jag! Och bloggen är också bra. Tryck HÄR för att komma till bloggen! :)

Då vet jag det till nästa gång -.-

Jag är snäll och lånar ut min data för att du ska plugga på glosor, jag har inte loggat ut från min blogg och du skriver. Dålig stil -.- Då vet ag att du inte ska få låna min data igen.

Dagens bild


Lucia

Vi kollade på skolans lucia tåg, det är som vanligt jätte bra. Men det är såklart alltid några som håller på att prata så att man inte kan höra, jag blir så irriterad. Varför ska dom störa? Och som  vanligt alltid någon i tåget som skriker och inte sjunger. Men, det är väl så det ska vara? Eller hur?
Men i dag så skulle vi välja lektioner själva, sånt som man behöver hjälp med osv. På mitt shema står det lunch sen spanska sen svenska och sen idrott. Det ända jag egentligen behöver är svenska för att jag har missat ett prov som vi ska göra. Dom andra ville jag ha! :)
.
Sen efter skolan ska jag nog vara med Jennifer, och då så kommer det fler inlägg! :)

Roligt!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att våra idrotts lärare ska komma, för att vi ska ha teori, för att det är lucia träning i idrottssalen! <3 Men det är en rolig hemsida där man kan prata med datan. Så om man inte har något att göra så kan man prata med datan om vad somhelst! Tryck HÄR för att komma till hemsidan.  Det är roligt!
Men nyss så hade vi spanska, och ett oförberett prov! Men jag fick 24/27 och det är ju ganska bra! :)
.
Och om ni undrar varför jag gör punkter när jag ska göra mellanrum mellan raderna å är det för att om jag inte gör det så blir det inget mellanrum och det blir konstigt! <3

12 dagar kvar

Hejsan hoppsan:)
Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja!
Förlåt för att jag inte bloggade så mycket i helgen men i lördags så fyllde min mamma år och då så kom all släckt och så, och i går så bakade jag pepparkakor! :D
Men på tal om att mamma fyllde år så...
Mamma på födelse dagen i efter skott! :)
Och så kommer det en bild bara för att det snart är julafton! Det är bara 12 dagar kvar! :)
Så söta! <3

Dagens bild


Dagens bild


Amanda Fondell

Det var ju redan självklart! Jag visste det... Eller, Nej det skulle vara ganska omöjligt för mig att veta vem som vann, men man kan ju alltid tro. Men som ni kanske förstår så var den Amanda Fondell som vann hela Idol 2011! :D Det tyckte jag var jätte bra att hon vann! :) Hon var överlägset bra, om jag får säga det själv!
Min och Simones konversation:
Jag: Idol börjar snart, ska vi fixa marrabon och ostbågarna?
Simone: Ja snart jag ska bara klara den här banan.
Nästa bana.
Jag: Skulle vi gå eller??
Simone: Ja, efter den här banan.
Jag: Okej.
Simone: Nu går vi.
Men herre gud vad närvösa vi var när det skulle avgöras! Dom sa att det var 53% röster på den ena och 47% röster på den andra. Idol fick mig att tveka en sekund. Men jag blev glad när Amanda vann! :D
Hon ser ut som en vinnare! :D

Idol-final

Snart ska jag och Simone kolla på idol-finalen! Jag hoppas att Amanda F kommer att vinna! <3 Jag har hejjat på henne ända sen början! :)

9e december 2011

Sitter brevid Simone och jag bloggar lite och Simone kollar bloggar. Vi ska snart fixa madrasser som jag ska sova på, jag ska sova över här! Det ska bli as kul! :D En annan kul sak var att Tindra lärde mig rövarspråket i dag. Det kanske låter lite konstigt, men om både jag och Tindra kan det så fattar ju ingen annan vad vi snackar om! :)
Men nu ska vi fixa madrasser! :D
.
Ha der bra! :D<3

Gäst inlägg, Jennifer

Hej hopp jag heter Jennifer och är Felicias kompis..!! Jag har aldrig gäst bloggat förut jag har bara bloggat på min blogg men just nu sitter vi i skolan och ska typ börja nu eller snart tror jag..  Jag vill bara säga att felicia är en söt undebar vacker snygg snäll gullig tjej och hon är verklogen speciell! :) <3
men nu ska jag gå... hej då <33

Dagens bild


Dagens bild


8e december 2011

Sitter hemma hos Jennifer, kollar på tv och lyssnar på när Jennifer pratar med sin pojkvän på skype.
I dag var det en kort dag i skolan, vi började 10:10 och slutade 14:10! Vi brukar inte ha sovmorgon på torsdagar men vi hade en konsert i fredags, så nu får jag sovmorgon på mitt elevensval! :)
.
I dag är det bara 16 dagar kvar tills det är julafton! :D Alla längtr ju typ dit.
Och igår så var jag i nacka med Rebecka och shoppade lite julklappar, men jag an inte säga vad det är efter som att dom jag har köpt till läser min blogg så deet är ju inte så bra om jag säger vad dom ska få! ;)
.
Men jag har inte så mycket mer att säga. Ni får kommentera vad ni vill läsa om eller om ni vill att jag ska lägga in mer bilder och så! :) Så det är bara att kommentera! :D
Alice ögon blir ofta färgade när man tar bilder på henne innomhus! <3

Gillar tomtar<3

Tomtar är så gulliga! <3 Dom kommer med klappar till alla snälla barn! <3

Dag 17. Personer som får mig le

Det  är inte så svårt att få mig att skratta. Men några kan få mig att le bara jag tänker på dom! :D
Dom här personerna är ansvariga för att få mig att le!<3 (Och Jennifer men hon var inte med).
Och min familj såklart! <3 :D

Det värsta...

Det värsta är när man ska sätta om håret med ett hårspänne och så tappar man det, men det allra värsta är när man inte hittar det! :thumbdown: Så nu har jag bara ett hårpänne att sätta i håret! :(

Då och nu

Jag tänkte göra en jemförelse, då när jag började blogg och nu! :)
Då och nu! <3

23 dagar kvar

Jippie :D
Nu är det bara 23 dagar kvar till julafton om man inte räknar med i dag! :) Och i dag när jag öppnade den första luckan i choklad kalendern så var det typ ett får! Haha, varför det?? Eller egentligen varför har jag en choklad kalender egentligen?? Haha :D
Men i alla fall nu så ska jag gå på matsals prao...
Ska be simone ta en bild så kan jag lägga in en bild sen! :) Haha, så får ni se hur ful jag är... :P <3
Ha det bäst <3