Kattmöte!

Hej, jag skulle bara vilja börja med att säga att JAG SKA FÅ EN KATT!
Och sen så skulle jag vilja säga att jag titter på busshållplatsen i brunn och fryser ihjäl om mina händer
Men jag kan ju börja med att berätta katt historien! För ungefär ett år sen så sa Malin att hennes pappa var allergisk mot deras katt och hon frågade om jag ville ha de! Såklart att jag vlle ha den men pappa och mamma sa nej:/
Men så nu sa pappa att vi kan ta henne (Alice heter katten). Både jag och Malins familj blev jätte glada!
Sen kan jag ju berätta en lite midre rolig historia. Jag ska hemmtill Malin idag för att vi ska prata om Aliciemin och hennes familj tillsammans. Jag trodde att Malin sa att jag skulle ta en buss som går 14:44 men bussen gå 15:44 så nu sitter jag omringad av killar från klassen :( Inte häller så roligt :D
Men jag ska fortsätta vänta på bussen nu! <3

I skolan<3

Hej!<3
Nu sitter jag i skolan och väntar på att franskan ska börja. Jag har inte valt franska men vi ska prova på lla språk två gånger ;) Alla håller på att tjafsa om att vi ska ha spanska men jag tror att vi ska ha franska :D Jaja, vi får se vad det blir! ;)
Ska gå till spanska/franska<3 Bye
/)_/)
(*_*)
()  () /)
"""""""""""""""""""""
Smilesen gjord av Tindra! :P  =P ;D <3 
Min farfars hund! :)

Ny design<3

Just nu är jag hemma hos Malin, luft madrasen som jag sov på har ingen luft kvar men vad ska man göra ? :P Igår gjorde Malin en ny desgn till mig! Jag tycker att den är jätte fin! Vad tycker ni? Kommentera! :) Hihi :P Men i allafall! Idag så kommer mamma och pappa och hämtar mig och så ska vi åka på dop! Det ska bli roligt!  <3 Men jag har inte så mycket mer att säga så...
Hej då ! <3

Sova över! <3

Hejsan!<3
Nu sitter jagoch Malin i hennes säng och håller på att flumma oss! :P Här kommer lite flumm bilder! :D
Humor på hög nivå <3
Nej, jag är en liten myra så ät inte upp mig myrslok! <3
Det var allt för oss! Natti natti! <33

Gäst inlägg!

Heeej, Malin här :D
Nu har jag gjort en ny design till Fille, hoppas att ni gillar den ;) Tryck här för att komma till min blogg!
Just nu så sitter jag och Fille i mitt rum och äter chips och godis och lyssnar på musik. Fille ska sova över hos mig idag (KUL :D)
//Malin

Livskunskap

Hej!
Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka och hämta Jennifer och Simone! För idag så ska vi åka på livskunskap. vi ska sova över i pilhamn någont slaks församlings hem! Det ska bli så spännande, men det är inte så kul att det regnar :/ Jaja, gummistövlar och regn jacka får det bli! ;) Men nu ska jag fortsätta att spela ett roligt spel på facebook som heter: Bubble Saga sök på det om ni har facebook!
Hare bra <3
Min älskade vove Facer!<3

Skolan!<3

Hej alla Glada!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja! Vi har sovmorgon idag! Skönt :)
Och i morgon så ska våran klass på livskunskap. En av sexorna åker idag och en annan sexa åkte igår och kommer hem idag! Jag tror att det kommer att bli roligt:D
Menmen, jag har inte så mycket mer att säga, cajsas mamma ska skriva ut en Justin Bieber afhich (stavning) till mig som jag kan sätta upp i mitt skå, kommer en bild på skåpet, senare! ;)
Puss på er! <3
Skolan <3

Kommentarer

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterar så ofta men, nu gör jag det i allafall det! Menmen, just nu kollar jag på Tv och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få mat :P Haha, skojar bara <3  Menmen, idag så hade vi skolfoto och hon som fotograferade var jätte trevlig och snäll. Och i år så skulla man ta självbilden eller vad det heter när det bara är du på bilden, i allafall så skulle man ta den inte bara på ansiktet utan typ från mitten av låret! Det tyckte jag var roligt, gillar att var med på bild, hehe! :)
Jag hoppas att mamma beställde så att hon kommer få på mobilen så jag kan skicka den till datan och sen visa er den bilden! :) Men nu ska jag spela ett spel på miniclip.com ;)
Bye!<3