Möja!

HEJ!
Nu sitter jag och Jennifer framför datan och väntar på att Debbie ska komma och hämta oss men det är inte förens klockan tio i nio! Vad ska vi göra i hela 45 min? Sova kanske, nej jag skojar!
Men när jag skrev att vi gjorde en reklam film så glömde jag att Tindra var med, Sorry Tindra! :)
Men i allafall, snart (när Debbie kommer och hämtar oss) så ska vi åka till möja! Det kommer bli as roligt! Jag ska ha min nya bikini! I går var jag och Jennifer och shoppade! Juste jag glömde säga att Jennifer sov över här! :) Men i allafall igår shoppade vi jag köpte en ny bikini, en rosa randig tröja och ett par shorts som är till midjan (stavning)! (Det kommer bilder på klädern, och kommer ta bider när vi är på möja!)
Men nu måste vi gå!
Ha de bra//Fellan!

Tidsinställt!

Hej!
Just nu kollar jag på taalang så jag valde att göra ett tidsinställt inlägg!:) Men i allafall. I dag var jag i skolan och första lektionen var bild, då skulle man göra en reklam film (som jag kan lägga in på bloggen sen) det var jag Malin, Debbie Simone, Cajsa och jag som gjorde filmen. Sen efter skolan åkte jag hem till Debbie! Sen sprang jag hem;)
Jaja, natti natti!

Fredag!

Hej;)
Idag är det fredag! Och nu ska vi ha bild så jag skriver när jag kommer hem!
Jag lägger in dagens outfit sen också!
Hare gött! :)

Ny design!

Hej;)
Som ni ser så har jag en ny design:) Som jag faktiskt har gjort själv! Malin la in den åt mig! :)
Men i allafall, nästa veckan kommer bli toppen för på mondag åker vi till möja med klassen och sover över till tisdag. Sen kommer vi hem på tisdagen typ kl: fem ungefär så då hinner vi inte vara i skolan och då åker vi hem. Sen på onsdagen ska vi vara i skolan och sen efter skolan kanske vi ska åka till GRÖNAN jag Malin, Simone och Debbie! Kommer bli as roligt! Sen så är vi lediga på torsdagen och fredagen så det kommer vara en as skön vecka.
Men jag har presic kommit hem från Simone och vi hoppade typ studs matta hela tiden så det var roligt :)
Det här fick bli ett ovanligt långt in lägg, men dom är också bra! :D
Hare bra!
Hoppas det var ok att jag la in den här bilden Anna! <3

Kvar till skolavslutningen!


Juste!

HEJ :)
Jag har precis ätit frukost och snart ska jag ducsha ;) Jag hann inte skriva brevet igår :P Vi fick massa gäster och då så hann jag inte och jag glömde helt bort det ;) Men jag får väl skriva det i dag i stället!
Nej, nu ska jag gå och ducsha jag skriver senare ;)
Puss Puss ! :)

HERE I AM !<3

Hej:)
Nu är jag tillbaks från min blogg paus. Idag hade jag tänkt att bara vara hemma och sola lite kanske :P Men jag har typ lovat mamma att hjälpa till hemma i trädgården. Men idag ska jag skriva ett brev till.. Det får ni reda på när hon har svarat:)  Men jag ska äta frukost nu med mamma pappa och min farbror!
Puss Puss :)
ME!

Blogg paus!

Hej alla fina!
Hej jag ska ha en blogg paus jag vet inte vad jag ska skriva om så jag har en blogg paus:) Men vi ses snart...
Ha det bra :)
Söt x3 <33

Pannkakor!

Hej ;)
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket men jag orkar inte ;) Men i allafall :P Jag ch Jennifer har precis ätit pannkakor ;)  nu sitter vi hemma hos Jennifer! Men jag ska gå hem nu;)
Hare bra !:)
Så söt! :)

Fest idag! ;)

Hej ;)
Idag ska jag gå på 50 års fest hemma hos simone!<3 Det ska bli jätte roligt!:) Det är hennes pappa som fyllt år ;)
Men nu kan jag äntligen lägga in bilder från kameran till datan och sen vidare till bloggen ;)
Hmm... Undrar vem det kan vara ...?
Puss Puss <33

Bildbomb!

Random ;)
Mitt hus från vägen;) Men det var på vintern:)
Lite efter, men det är i allafall min 12 års tårta:)
Sötnosen igen:)
Alice! Malins katt ! ;)
Farfars hunds nos ;) Haha !
Bullet! Min morbrors hund ;)
Min mormors hund Mojje ! :P
'
Det var sllr för mig ;)
Puss Puss! ;)<33

Hemma hos Debbie :)

Hej alla fina :P
Just nu sitter jag hemma hos Debbie och ska nog snart gå in på stardoll;) Det är att man typ har en docka, ni kanske tycker att det är töntigt att gå in på det men jag tycker att det är roligt ;) Men jag har inget att säga så förlåt för att jag gör korta inlägg men jag kommer aldrig på något att skriva så... kommentera vad ni vill läsa om :D

Hade gött :)

VARMT!

HEJ :)
Just nu sitter jag utanför Jennifers hus och väntar på att hon ska komma ;) Jag cyklade och hon åte buss ;) Men i allafall :P Det är jätte varmt ute, och jag cyklade ju så det är extra varmt! Men i allafall ;) På onsdag ska ju jag och Malin på genrep med musikalen och på fredag ska klassen komma och kolla ;)
Men nu måste jag gå ;)
Hare bra ;)
Sötnos ;)<33

?

Hej alla asöta:)
Just nu sitter jag hemma hos Malin i luft sängen som ni vet  ;) Malin sover fortfarande,vill inte väcka henne för tidigt men kanske halv nio eller något sånt ;)
Men ni undrar sökert vad jag menar med rubriken;)  Om jag bara går in på bloggen så ser man ju sina inlägg men om jag kollar där så är det inte  mina inlägg det står typ knäpskalle och inte en bra dag idag :/ Så jag vet ite vad som har hänt :( Men om jag trycker på dom så händer ingenting det står bara kunde inte hita bloggen :( Så jag vet inte!
Men i allafall idag ska jag och Malin på genrep på musikalen det är inte bara musikal där utan teater elever dansare och så vidare ;)
Men jag kan npg inte skriva mer nu ;)
Hare gött:)
Så söt ! <33

Någon kommenterade...

Heej ! :D
På Mains blogg var det någon som kommenterade på den andra videon "Ser jag ut som en apa?" att Malin var dryg, tycker ni det? Det tyckr inte jag ! ;)
Men det var allt för oss denna gång:)
(Det är inte så vicktigt egentligen hehe // Malin Men jag tycker att Fille är snäll som skriver det <33 )
Kolla in på Malins blogg www.meemode.blogg.se

Ser jag ut som en apa?

Nerå det gör du inte Malin
Ha det bra !<33

Rubrik?

Hej!
Nu sitter jag och ska snart äta :) Idag har jag varit hemma hos Malin och vi sprang:) Det var roligt! Men jag känner inte för att blogga just nu så jag skriver mer i morgon :)
Puss o Kram :)

Tips?

Hej!:)
Nu är jag hemma hos Natta, vi tänkte springa men vi orkar inte och så regnar det så vi skulle blivit blöta;) Men jag får väl springa i morgon, värkar roligt att springa;) Men iaf nu sitter vi med våra datorer och är sociala :P
Jag vill bara fråga vad ni vill läsa om, lite mer moda kanske det är bara ett exempel men ni får kommentera:)
Men nu ska jag ha...
Så himla gullig :)
Men nu ska jag gå :)
Puss  Kram:)

Ska vara med Natta idag:)

Hej !
Nu sitter jag i skolan och idag ska jag följa med Natta hem :)
Kolla hennes blogg:) www.nataliepalmsblogg.blogg.se
Ses senare ! :D

BORÅS!

Hellu!
Nu är jag hemma hos Debbie :) Förlåt för att jag inte skrev ett inlägg direkt när jag kom hem i söndags men jag var jätte trött!;) Men jag ska iaf berätta om min resa till Borås:) På lördagen var vi tvungna att gå upp klockan HALV FEM på morgonen! Sen åkte vi klockan fem :) Vi kom fram till Ullared klockan halv elva ungefär!:) Då shoppade vi :) Jag köpte ett tå nagel sätt med typ fot fil och så, jag köpte en sån här sak man kan sätta på datan, ett jätte gulligt linne och vägg ord, det kommer bilder på några av sakerna;) hihi (jag köpte säkert mer men jag kommer inte på mer nu ;)) Sen efter det så åkte vi till hotellet och vilade och gjorde i ordning oss, sen så åkte vi in till stan för att äta men det var fullt efter som att det var valborg så... Men iaf, då åkte vi till en pizzeria mitt emot hotellet;) Det var två killar där innan oss, men sen så när vi hade beställt maten och satt oss ner så spydde en av killarna ! Så äckligt! Så vi tog med oss maten till hotellet;)
Sen dagen efter så åkte vi till Knalleland, där fanns det masa outlets (stav) men det var där jag shoppade mest:P Men jag orkar inte berätta allt jag köpte;)
Men nu ska jag och Debbie kolla på TV:n ;)
Puss Puss <33