Snö!

Hej!
Nu sitter jag hemma hos Simone och typ fryser ihjäl, vi har nyss tänt en brasa, värmt två värme kuddar och druckit mint två koppar varm choklad, var! ;)
Men igår så kom det reält med snö :D Och jag vet att alla bombaderar det på facebook osv. men det är så mysigt! Men det är inte sp mysigt att bli mulad eller att få en snöboll på sig :/ Men inggen vill kasta på mig för "dom vill inte träffa mitt huvud" men det är bara bra :) Jag fick vara väsk passare på busshållplatsen när alla skulle ha snöbollskrig/mula varandra!
Men nu så ska jag vara lite social med Simone och Anton som vi pratar med på Skype :)
Ha det bäst så skriver jag mer i morgon!
PS: Har inte hunnit ta några bilder på snön, så det får bli ett bildfritt inlägg!
 

Mindre än en månad kvar till Jul

Hejsan hoppsan fallerallera...
Jahg vet att jag inte har skrivit på ett litret tag men det har varit mycket med skolan och kompisar osv ;)
Men idag så har jag varit i skolan och vi hade matte prov :O Men jag tror att det gick ganka okej. I morgon så ska jag åka till ögon doktorn och lite så så jag kommer ungefär vid lunch!
Just nu så händer det inget speciellt, förutom att det är 1:a advent på söndag och då så ska vi sätta upp lite stjärnor och såoch bara mysa med familjen. Sen så kommer 2:a advent och sen den tredje och då så ska vi baka julgodis och det kommer också bli mysigt! Och aå ak snöggubarna återförenas ;) Haha! Men det är också mindre än 1 månad kvar till jul! Vad önskar ni er? På mkin önskelista står en OIphone högst upp, sen så kommer tite anfdr nödvändiga/mysiga/fluffiga saker!  Mammas släckt ska nog komma hit och det kommer att bli suuuper mys! Mammas kusin med liten bebis ska sova över här så det kommer bli Awesome :D
Men nu ska jag gå och äta pepparkakor och mjölk! <3
 
Inte jul riktigt ännu, men snart! :) <3

Julpyssel

Hej!
Idag så har jag och mamma varit nere hos grannarna och stöpt ljus, bakat pepparkakor och sen så fick det plats lite julpyssel också :)


En liten fin ängel man ska ha i granen :)





Jag och Lotta gjorde två tomtar :) Jag gjorde tjejen (Lisa) och Lotta gjorde killen (Nisse) ;) Men nu ap ska dom skiljas åt :( Men om några helger så ska vi baka julgodis och då så ska dom träffas! ;)<3

Gäst blogg!

Helloj! Cajsa här, den coolaste tjejen någonsin! HAHAHA skoja. Men nu är vi iaf hemma hos Felicia har precis ätit god middag :D Ska kolla på x-factor senare, ISAK. Alla röstar väl på honom? :D (och Awa som Fille gillar) Ska sova här, så det ska bli riktigt kul! Tjejkväll! :D Var med på Felicias sista lektion så fick chansen att träffa alla mina gamla fina vänner, och Felicia är ju en utav dom! Aja, nu ska jag vara social. Sluta inte läs denna underbara blogg som är gjord utav min bästa vän!
 
Peace out, fotocajsa.devote.se

Gäst blogg!

Helloj! Cajsa här, den coolaste tjejen någonsin! HAHAHA skoja. Men nu är vi iaf hemma hos Felicia har precis ätit god middag :D Ska kolla på x-factor senare, ISAK. Alla röstar väl på honom? :D (och Awa som Fille gillar) Ska sova här, så det ska bli riktigt kul! Tjejkväll! :D Var med på Felicias sista lektion så fick chansen att träffa alla mina gamla fina vänner, och Felicia är ju en utav dom! Aja, nu ska jag vara social. Sluta inte läs denna underbara blogg som är gjord utav min bästa vän!
 
Peace out, fotocajsa.devote.se

They don´t know about us - One Direction

Hej! Just nu så sitter jag hemma hos mig tillsamman med Cajsa och lyssnar på 1D nya skiva! Den är Awesome :) Men i går så så planerade jag och Cajsa att hon skulle komma och hälsa på skolan i dag och att hon sen skulle sova här :D Det blev en överraskning, kul kul!
Men lite senare så ska vi kolla på x-factor, äta chips och dumle. Mmmm, gott :)
Men jag skriver kanske lite mer senareeee! :D
 
 

Sämst uppdatering

Hej!
Förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin men jag har haft lite mycket med skolan och kompisar!
Men alla fall nu sitter vi som vanligt i skolan och väntar på våran "snabba" Engelska lärare. Efter ENgelskan så har vi lunch efter det no, efter det matte och sisst spanska med samma lärare som vi ska ha nu...
Men efter skolan så ska jag vara med Simone :D Vet inte riktigtt vad vi ska göra, kanske läxor eller nåt..
 
SNART KOMMER "BREAKING DAWN 2"!!! Så taggad! :D Den kommer att vara Awesome, jag har läst alla Twilight böckerna och funderar på att läsa dom igen, dom är såååå bra! Rekomenderar! :) Men i alla fall så vill jag jätte gärna se den så fort som möjligt. Åhh... Jag längtar :D
 
 
 
 
 
 
 

Miss Li (Linda) - Så mycket bättre

Tycker att hon har en sån sjukt sjön röst, hennes tolkningar har varit dom bästa hitintills :D 
 
Här har ni en av tolkningarna! 

Little things - One Direction

 
Den är så bra! Om man lyssnar på texten! Den är ju också bra bara för att det är dom! Haha :D <3
 

4 november 2012

Hej du :) 
Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Just nu sitter jag bara och slapar framför TV:n med mamma och pappa! Igår så var dom på barnfritt brölopp så då var mormor här och vi åt tacos och kollade på TV. Var når på kyrkogården igår? Själv var jag inte det, vet egentligen inte varför, men vi ska åka dit lite senare idag :) 
 
Usch, i morgon börjar skolan igen! Det är kul att träffa alla men det skulle vara bättre med två veckors höstlov! Men snart är det julllov, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Jag längtar tills det kommer smö, och när man sätter upp adventljus och sånnr :D Men nu ska jag spela lite! Skriver kanske mer senare. Ha det bäst :) 

X-Factor photos!

Hejsan :) 
Jag tänkte lägga in lite bilder från igår när jag var på X-Facto med mina tjejor, men vänta er inga super bilder för jag kunde inte zooma så långt...
 
 
 
 
 
 
Absolut inte världens bästa kvalitet, men ändå :D 
 

Sleep over!

Hello!
Just nu ligger jag i sängen hemma hos Cajsa, TIndra är också här ;) Vi har precis kollat på Williams lista och jag typ garvade ihjäl mig så Tindra och Cajsa kollade på mig konstigt, haha! Så nu lysnar vi på musik och snakar skit haha :) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu, meen..
Det var i alla fall jätte kul på X-Factor, men vi var 30 sek ifrån att se 1D :/ Om vi hade gått lite fortare hade vi hunnit, men men, dom kom inte heller på genrepet och det var synd för det hade varit Awesome :D Men nu ska vi tjocka oss lite i chips och godis! 
Ha det bäst! <3